torsdag 16 juli 2009

Sommar värme och jobb på heltid

Ja då sitter man här vid datorn och försöker muntra upp livet med att det är den enda lediga dagen idag denna veckan, och att solen faktiskt lyser igen.
Har en riktig ångest klump i magen idag, för vi sitter och snackar fram och tillbaka om hur vi ska göra med vår "lilla" hund som aldrig verkar växa till sig för fronten här hemma.
Hon håller fortfarande på att bita sönder saker när vi inte är hemma och det känns som att alla våra pengar kommer att gå till att laga hela jävla lägenheten om hon ska hålla på såhär. Men samtidigt så vill man såklart ha henne kvar!!
det är ju min lilla bäbis!

Men hur som helst så går allt annat bra just nu...jobbar heltid nu i sommar då alla är på semester och sen har man sina egna fasta turer också så nu jobbar jag typ 6 helger i rad, men där är härligt med lite OB :)

Och nu när man äntligen har en dag fri, så blir det bad som gäller...ett helt gäng ska vi vara (om alla vaknar nu) För det blev lite sent igår när vi "festade" lite och umgicks hela natten!

Vi ska starta vårt egna lag nu i frisbee golf haha...TEAM VULVA!!
Jag provade på det för första gången igår i trollsjön med grabbarna och det var as kul!!
Fast Weppe slog Hinken med sin frisbee på näsan så han fick näsblod...mindre roligt för honom men roligt som fan för oss, för han skrattade ändå och han såg ut som en hund när han dragit sönder Weppes strumpa och stoppat in två tussar i vardera näsborre :)

Sol sol sol, nu ska jag vakna till liv!!
Älskar Emil Andersson!!! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar